Καλησπέρα σε όλους...

Το εγχείρημα ξεκίνησε από την ιδέα που είχαν δύο διαδικτυακοί ποιητές ή αλλιώς φίλοι της ποιητικής τέχνης, οι οποίοι συναντήθηκαν από κοντά και ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία αυτής της ηλεκτρονικής πύλης-στήριξης της διαδικτυακής λογοτεχνίας ή αλλιώς της λογοτεχνίας εκείνης που δεν βρήκε το δρόμο του τυπογραφείου.

Θέλησαν να καλέσουν κοντά τους, γνωστούς και φίλους που αγαπούν το αντικείμενο και ασχολούνται με τη συγγραφή διηγημάτων, ποιημάτων ή στιχουργημάτων, ώστε να προσφέρουν με τη σειρά τους ένα μικρό λιθαράκι στον ογκόλιθο του Ελληνικού λόγου.

Οι προσκλήσεις που στάλθηκαν μέχρι στιγμής αγγίζουν τις τριάντα και ο αριθμός αυτός πρόκειται να αυξηθεί τις προσεχείς μέρες, με τη συμμετοχή κι άλλων φίλων μας, στοχεύοντας έτσι στη δημιουργία ενός μεγάλου λογοτεχνικού ιστοτόπου, μιας άξιας σεβασμού σελίδας ανάμεσα στις τόσες που ξεφυτρώνουν στα απέραντα μονοπάτια του ίντερνετ, ενός λογοτεχνικού bar όπου πελάτες δε θα υπάρχουν και ιδιοκτήτες θα είναι όλοι οι άνθρωποι που απαρτίζουν τη λογοτεχνική κοινότητα.

Με την εγγραφή σας στη σελίδα, αυτόματα παίρνετε το χρίσμα του διαχειριστή, ώστε να βρίσκεστε ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με όλους τους ανθρώπους που συνθέτουν αυτό το χώρο.

Αυτόματα .... όσο αυτόματα δημιουργείται ένα ποίημα, που από τις σκέψεις γίνεται ουσία, από τα δάκρυα στα μάτια γίνεται λέξεις, οι λέξεις γεννάνε καινούργιες ελπίδες και το ποίημα ολοκληρωμένο οδεύει στην τελειότητα.

Βοηθήστε με τη συμμετοχή σας να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, γεμάτοι συναισθήματα και εικόνες, γεμάτοι από χρώματα, λουλούδια και μυρωδιές,
βοηθήστε να πάμε όλοι μαζί τον πήχη της τέχνης ψηλότερα, να τον φτάσουμε σε πολύ ανώτερα επίπεδα από τα σημερινά, να δείξουμε τι εστί σύγχρονη Ελληνική λογοτεχνία και σύγχρονη στιχουργική, στους συνοδοιπόρους που μέχρι σήμερα δεν γνώριζαν τίποτα για το έργο που προσφέρουμε και που έχουμε ακόμα να δώσουμε...

Ευχαριστώ όλους..

Σχόλια

  1. εύχομαι να υπάρξουν αξιόλογα άτομα για την δημιουργία αυτής της ηλεκτρονικής πύλης, όπως λές, γιατί αρκετοί είναι οι άσχετοι που μαζευτήκαμε σε κάτι τέτοιες σελίδες!
    bravissima και καλή συνέχεια στο έργο σας!

    την αγάπη μου
    nikol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eννοείται πως θέλουμε να συμμετάσχεις μαζί μας, ψυχή και σώματι, σε χρειαζόμαστε όσο χρειαζόμαστε κι άλλους ανθρώπους της τέχνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι που από σήμερα είναι κοντά μας και ο Larry Cool.
    Larry ευχαριστούμε που δέχτηκες την πρόσκλησή μας
    και παρακαλώ να ανεβάσεις οτιδήποτε θέλεις από τα γραπτά σου στο blog, με μια παρουσίαση του νέου σου βιβλίου, καθώς και ο,τι θεωρείς εσύ καλύτερο.
    Το ίδιο ισχύει και για σένα Ελένη, ανέβασε οποιαδήποτε από τα ποιήματά σου θέλεις, ελεύθερα και χωρίς κανέναν περιορισμό, όπως θα τα ανέβαζες στο δικό σου blog.
    Θα προσθέσουμε και τα linkάκια με τις σελίδες μας στο πλάι, που θα παραπέμπουν σε προσωπικά sites και το συνολικό μας συγγραφικό έργο. Εύχομαι καλή αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργο, σ' ευχαριστώ για την πρόσκληση που μου έκανες. Επειδή μ' αρέσει πολύ η ιδέα σου θα προσπαθήσω να ομορφύνω και να στολίσω αυτό το μπλογκ με όμορφα ποιήματα παλιά και νέα με συναισθήματα,εικόνες,χρώματα,λουλούδια που εκφράζουν την προσωπικότητά μου.Θα προσπαθήσω να προσφέρω ό,τι καλύτερο και ποιοτικό μπορώ και έχω που θα μας βοηθήσει όλους να γίνουμε καλύτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου