Φεγγάρι

Είναι φορές που αναρωτιέμαι αν το φεγγάρι
σαν πέσει η νύχτα σου κρατάει συντροφιά
είσαι χιλιόμετρα μακρυά μου κι είναι βράδυ
κι ο ουρανός είναι η μόνη μου παρηγοριά
Το φώς του ρίχνει στου πλανήτη τα σοκάκια
σε κάποιο απο αυτά θα 'σαι κι εσύ
κι αν νιώσεις ζέστη,χάδι,φώς στα δυό σου μάτια
είναι η αγκαλιά μου που ήρθε απόψε να σε βρεί
Να το κοιτάζω μου είπες κάποτε θυμάμαι
για να σε νιώθω δίπλα μου, εδώ, κοντά
μα είναι βράδυα που δεν βγαίνει το φεγγάρι
γιατί γεμίζει ο ουρανός με συννεφιά
Κι απόψε σύννεφα σκεπάσαν την καρδιά μου
είναι που βρέχει δυνατά απ' το πρωί
κι εσύ δεν ξέρω που να βρίσκεσαι καρδιά μου
μα Σ' αγαπάω είτε βγεί, είτε χαθεί

Σχόλια

  1. μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει κάποια προβληματάκια?
    η φοτο μου έχει κίνηση, αλλά δεν λειτουργει, επίσης ενώ το κείμενο είναι γραμμένο σε τετράστιχα μου τα κολλάει...τα νεύρα μου!!!!!!!!!!

    αααα και καλημέραααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικολέττα,καλημέρα. Όταν ο αγαπημένος είναι μακριά δεν υπάρχει καμιά παρηγοριά παρά μόνο πόνος και μοναξιά μες στην καρδιά. Πνίγομαι στις εργασίες.Βαρέθηκα τη ζωή μου με αυτή τη μονοτονία.Αν μπορείς, στείλε μου κανένα χαρούμενο τραγούδι μήπως και μου φτιάξει τη διάθεση τώρα που διαβάζω.Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα Νικολ και απο δω..Ενα καλημερα προς στιγμην γιατι τα νευρα μου μεχρι να ανοιξει η σελιδα έπαθα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργο,σ' ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες. Μερικά απ' αυτά που αναφέρεις δεν τα ήξερα.Έχεις καιρό να βάλεις τραγούδι στο μπλογκ σου γι' αυτό σου το ζήτησα.Βάλε όποτε μπορείς. Την εντολή Β για ν' αλλάζεις σειρά και να υπάρχει κενό δεν τη βλέπω όταν πατώ New Post. Όποτε μπορείς, να μου εξηγήσεις πώς μπορώ να βάλω βίντεο στο μπλογκ μου.Έχω προσπαθήσει αλλά δεν τα κατάφερα.

    Νικολέττα, σ' ευχαριστώ για το βίντεο με το τραγούδι που μου έστειλες.Σήμερα έχω πολύ γράψιμο στον υπολογιστή γι' αυτό σας ζητάω τραγούδια. Με μουσική περνάει η ώρα πιο ευχάριστα.
    Όταν βάζουμε στο μπλογκ μια φωτογραφία με κίνηση, δε φαίνεται η κίνηση. Δεν ξέρω γιατί. Πρέπει να κάνουμε κλικ πάνω της για να τη δούμε να κινείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργο, δεν πειράζει. Το καλοκαίρι που θα έχω ελεύθερο χρόνο θα τα ψάξω όλα με την ησυχία μου και θα σας βοηθάω. Εξάλλου μέχρι τώρα μόνη μου έψαχνα και έμαθα πολλά στον υπολογιστή.Εκείνο που συνήθως εφαρμόζω είναι ότι γράφω το ποίημα πρώτα στους στίχους και μετά το κάνω αντιγραφή στο δικό μου και στην Πορφυράδα. Μερικές φορές όταν το γράφω πρώτα στο μπλογκ μου, όταν πατώ το enter, αφήνει κενό ανάμεσα στους στίχους που δεν το θέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργο, τελικά τα κατάφερα κιέβαλα ένα βίντεο με τοπία και τραγούδι στο πάνω μέρος του μπλογκ.Ελάτε να το δείτε.Αν θέλετε θα σας μάθω τον τρόπο πώς το έκανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλό απόγευμα σας εύχομαι.
    Γιώργο είχες αφήσει σχόλιο όσο αφορά τα προβλήματα της σελίδας και τώρα μπήκα για να το διαβάσω και το 'χεις σβήσει.
    συμβαίνει κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι μπράβο Νικολίνα :)

    Να τον αγαπάς, είτε βγει, είτε χαθεί το φεγγαράκι, άλλωστε τα στοιχεία της φύσης μπορεί να επιδρούν στην ψυχοσύνθεσή μας, αλλά η καρδιά αποφασίζει τελικά για τα αισθήματα!

    Πολύ γλυκό ποίημα...

    Έσβησα τα προηγούμενα σχόλιά μου εφόσον αποκαταστάθηκαν εν μέρη τα προβλήματα των λογαριασμών μας, προκειμένου να τοποθετηθώ για το ποίημά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου