"Κενός χώρος" για τους bloggers...

Μας στάλθηκε το παρακάτω ενημερωτικό μήνυμα και θεώρησα καλό να το αναρτήσω, προς ενημέρωσή σας για την παρούσα πολιτιστική δράση ...(σ.σ. βρίσκω ενδιαφέρουσες τέτοιες προσπάθειες!)
 
 
ΚΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aγησιλάου 77Α, Κεραμεικός, ΑΘΗΝΑ (Μετρό: Κεραμεικός, Θησείο)


τηλ: 6989-455.965


Πολιτιστικός χώρος ΚΕΝΟΣ ◘ ΧΩΡΟΣ

 Χώρος πειραματικών παραστάσεων -Μουσικών δρώμενων-Σεμιναρίων τέχνης

 

 

«Ο χώρος είναι οι άνθρωποι που τον κατοικούν.

Η κενότητα του χώρου δημιουργεί την προϋπόθεση συνάντησης τους».

Ευαγγελία Θαλασσινή

 

Αγαπητέ φίλε blogger,

 

Ονομάζομαι Ευαγγελία Θαλασσινή και είμαι σκηνοθέτης, ηθοποιός και καλλιτεχνική διευθύντρια του  πολιτιστικού χώορυ ΚΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ.

 

Ο ΚΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ λειτουργεί από το 2010 στην περιοχή του Κεραμεικού, δίπλα στην Ιερά Οδό και την Τεχνόπολη. Στο χώρο φιλοξενούνται θεατρικές παραστάσεις, μουσικά δρώμενα, θεματικές βραδιές, φεστιβάλ, σεμινάρια, διαλέξεις κ.α. Επίσης λειτουργεί και ως χώρος για πρόβες θεατρικών παραστάσεων.



Σας στέλνω το παρόν email προκειμένου να σας γνωστοποιήσω τον χώρο, τις δράσεις που φιλοξενούνται σε αυτόν αλλά και να σας προτείνω να γνωριστούμε σε προσωπικό επίπεδο.

 

Βασική φιλοσοφία του χώρου και απαραίτητη προϋπόθεση για την πολυμορφική δραστηριότητά του είναι ο κενός χώρος, ιδιότητα που του επιτρέπει να διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε δημιουργού για τη φιλοξενία της δράσης του.

 

Οι βασικοί άξονες στους οποίους κινείται η θεματολογία του χώρου αφορούν την Τέχνη και τα Γράμματα .Πιο συγκεκριμένα ,Θέατρο, Χορός, Κινηματογράφος, Μουσική, Ποίηση, Λογοτεχνία και άλλες επί μέρους πτυχές αυτών.

 

Αυτή την περίοδο παρουσιάζω ως σκηνοθέτης και ηθοποιός την παράσταση Η ΝΑΥΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ που πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.30 στον ΚΕΝΟ ΧΩΡΟ. Πρόκειται για μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη σε αποσπάσματα ερωτικών διηγημάτων του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

 

Δεδομένης της κρίσης που βιώνουμε πιστεύουμε ότι είναι αναγκαία η συνάντηση και γνωριμία ανθρώπων με κοινές αναφορές στον τομέα της Τέχνης και των Γραμμάτων.

 

Σας προσκαλούμε λοιπόν την Κυριακή 11 Μαϊου στις 12.00 στον ΚΕΝΟ ΧΩΡΟ (Αγησιλάου 77Α, Κεραμεικός, πλησίον μετρό Κεραμεικός) προκειμένου να γνωριστούμε και να μοιραστούμε κοινούς προβληματισμούς και στόχους.

 

 

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

Μέχρι τότε έχουμε και μια προσφορά για εσάς. Εάν επιθυμείτε να δείτε την παράσταση η ΝΑΥΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ έχετε τη δυνατότητα του 1+1 εισιτήρια δώρο. Δηλαδή έρχεστε δυο άτομα στο θέατρο και λέγοντας στο ταμείο τη λέξη –BLOGGER– πληρώνετε μόνο το ένα εισιτήριο.(προσφέρεται κρασί).

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση θα χαρώ να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στα link www.kenosxoros.com και https://www.facebook.com/Kenosxoros?ref=hl μπορείτε να δείτε δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο χώρο.

Σχόλια