Δημοσκόπηση

Το μηνιαίο πολιτικό περιοδικό Monthly Review και η εταιρία ερευνών VPRC πραγματοποιούν μια έρευνα προκειμένου να αναδείξουν τα κοινωνικά, πολιτικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά των bloggers στη χώρα μας. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα δημοσιευθούν σε ένα από τα προσεχή τεύχη του περιοδικού, καθώς και στην ηλεκτρονική του έκδοση (www.monthlyreview.gr).

Η επιλογή των blogs έγινε βάσει ποιοτικών χαρακτηριστικών, τα οποία θα βοηθήσουν στην ασφαλέστερη και αντιπροσωπευτικότερη εξαγωγή συμπερασμάτων. Σε περίπτωση όπου οι διαχειριστές του blog σας είναι περισσότεροι του ενός, δικαίωμα συμμετοχής στην έρευνα έχουν όλοι τους ανεξαιρέτως.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή, το ενδιαφέρον και το χρόνο σας. Παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, απορία ή πρόβλημα.

Με εκτίμηση,
Σταμάτης Νικηταράς

Τ 210 3214488
Φ 210 3213578
Κ 697 32 88 026
stamatis@monthlyreview.gr

Οδηγίες συμπλήρωσης ερωτηματολογίου:
Το ερωτηματολόγιο που λάβατε είναι σε μορφή doc . Ανοίγετε το αρχείο με το όνομα «QBlogs». Σε κάποιο σημείο της οθόνης θα εμφανιστεί ένα τριγωνάκι το οποίο και θα πατήσετε μια φορά. Στη συνέχεια μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο βάζοντας τικ (√) ή πληκτρολογώντας κάποιον αριθμό όπου αυτό ζητηθεί. Το συμπληρωμένο πλέον ερωτηματολόγιο αποστέλλεται ηλεκτρονικά στις ακόλουθες διευθύνσεις:

stamatis@monthlyreview.gr
info@monthlyreview.gr,
ή
ταχυδρομικά στην εξής διεύθυνση:
Περιοδικό Monthly Review
Πραξιτέλους 29
10560, Αθήνα

Σχόλια