η Παγκόσμια ημέρα Super 8 είναι γεγονός !

 Η Παγκόσμια Ημέρα Super 8 είναι πλέον γεγονός και θα εορταστεί την 9η Οκτωβρίου του 2021 όπως διαβάζουμε από την ομώνυμη ιστοσελίδα global-super8-day.info καλώντας τους απανταχού κινηματογραφόφιλους και ερασιτέχνες εικονολήπτες του φορμάτ Super 8 να εορτάσουν με τον εξοπλισμό τους και τα φιλμ. 

Οι πληροφορίες που διαβάζουμε από τον φορέα διοργάνωσης GS8D2021 αυτής της πρωτοβουλίας από την σελίδα global-super8-day.info :

''Την επόμενη χρονιά, στις 9 Οκτωβρίου 2021 , θα γιορτάσουμε την 20η επέτειο της Παγκόσμιας Ημέρας Super 8 και των 55 ετών του Super 8! Φέτος, η GS8D2020 (προηγούμενη ημερομηνία διοργάνωσης) αναβάλλεται δυστυχώς...Ακόμα και σε αυτά τα άσχημα νέα ας προσπαθήσουμε να βρούμε κάτι καλό . Για παράδειγμα, να ζητήσετε από τα τοπικά φεστιβάλ ταινιών, τους κινηματογράφους, τα θέατρα ή τα μουσεία να συμμετέχουν στο GS8D2021. 

Υπάρχουν περισσότερο από 15 μήνες για προετοιμασίες και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η παραγωγή ταινιών Super8 και η διοργάνωση εκδηλώσεων GS8D απαιτεί πολύ πάθος και χρόνο. Αυτήν τη στιγμή βάζουμε τα πάντα μαζί και προετοιμάζουμε όσο μπορούμε, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε την εκδήλωσή σας πιο εύκολα σε όλο τον κόσμο. Στείλτε ερωτήσεις στο info@gs8d.info ''

Μπορείτε να αντλήσετε (σε μορφή pdf) ένα ενημερωτικό Δελτίο Τύπου για την διοργάνωση GS8D2021. Έχει στηθεί επίσης ένας ενδιαφέρον ιστότοπος που στηρίζει την πρωτοβουλία αυτής της γιορτής στη διεύθυνση: filmenrhinsuperieur.eu καθώς και πολλοί άλλοι υποστηρικτές της δράσης που αναφέρονται στο σύνδεσμο .. (δείτε εδώ)

Αντλήσαμε τις πληροφορίες για την επερχόμενη διοργάνωση φίλων του Super 8 από τη σελίδα global-super8-day.info καθώς ο αυτόματος αντίστροφος μετρητής χρόνου γράφει .. 

''388 Days 19 Hours 52 Minutes 21 Seconds έως το GS8D''


για το ιστολόγιο της Πορφυράδας
© Σεπτέμβριος 2020
ενισχύστε την Πορφυράδα

στηρίξτε την προσπάθειά μας

Σχόλια

  1. Η κινηματογράφηση σε φορμάτ Super 8 μπαίνει δυναμικά και στον επαγγελματικό χώρο της μουσικής βιομηχανίας, καθώς ολοένα και περισσότεροι ευρέως γνωστοί ή λιγότερο γνωστοί καλλιτέχνες αξιοποιούν το κινηματογραφικό μέσο για τα νέα τους βιντεοκλίπ. Μάλιστα, το βίντεο του νέου τραγουδιού της Katy Perry απέσπασε 5 εκατομμύρια θεάσεις σε πέντε μόλις ημέρες (μέχρι την δημοσίευση του εν λόγω άρθρου από το οποίο πληροφορούμαστε, το Μάιο του 2020)...

    https://www.redsharknews.com/this-super-8-music-video-made-a-big-hit-with-5-million-views-in-5-days

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου